pátek 26. září 2014

13.-19.7.2014: Agility tábor 2014

Rok se s rokem sešel a nastal čas zopakovat si agiliťácký tábor s Radovanem Liškou. Celý rok jsme se na to s paničkou těšili. Letos už jsme vyrazili do pokročilejší skupiny, kde s námi běhali naši psí kamarádi, se kterými chodíme celý rok na tréninky.
Řeknu vám, takový agitábor je pěkná makačka. Ráno vstáváte brzy, abyste stihli první trénink ještě před tím, než bude vedro. Pak si dáte na chvilku oraz a pak už si musíte jít hrát s ostatními, protože bez vás by to hraní určitě nezvládli. No a hlavně se musíte po obědě zajít vykoupat do našeho super jezírka. Po odpoledním šlofíčku se musí zase cvičit:-) A tak je to dokola celý týden. Uznejte sami, že lepší prázdniny si takový strakatec nemůže přát.
Letos to byla o to větší zábava, protože byl nachystaný parkur i pro páníčky. Kdybyste viděli, jak pomalu běželi ten slalom! A to mají jen dvě nožičky. My máme čtyři a zvládáme to daleko rychleji:-)

Z tábora jsem si toho odvezl hromadu zážitků, spoustu nápadů na nové lumpárny, panička si dovezla sešit se spoustou parkurů a hlavu plnou rad, které snad brzy zúročíme na závodech.

A teď nejaké ty fotečky (ostatní najdete na našem rajčeti nebo na rajčeti naší kamarádky Hanky )

 
Než půjdeme na řadu, tak se pořádně nasnídáme:-)

Já a Oxík v naší táborové rezidenci.

Nejlepší hraní je samozřejmě v písku:-)

A tady je kompletní sestava. Děkujeme za krásný týden:-)

Žádné komentáře:

Okomentovat